The residential building complex on the outskirts of Zug is made up of three buildings situated around a park-like courtyard. Some entrances face the street, others the courtyard. The numbers marking the entrances shimmer in a golden-silver Braille-like font.
Inside, the dots are three-dimensional: the ceramic numerals designating the levels echo the colour and materials of the plinth façades on the building exteriors and shine in varying tones against the béton brut walls.

  • Address:

    Baarmattstrasse 8a-8f, 6340 Baar

  • New build:

    2016

  • Architecture:

    Von Ballmoos Krucker Architekten, Zurich

  • Commissioned by:

    HIAG Immobilien, Zurich

  • Project team:

    Flavio Berther, Natalie Bringolf, David Bühler, Kristin Irion, Yvonne Schneider, Nina Wagner

  • Photography:

    Bivgrafik